Barn & familj Barn & familj
Photo: Illustration: Maja Lindberg

Varje år ordnas barn- och ungdomsbokfestivalen Litteralund i Lund. I år samarbetar Litteralund med Lomma kommun och Kävlinge kommun tack vare ett bidrag från region Skåne. Med start den 16 maj bjuder vi in till en utställning i Habo ljung med Lommakonstnären Maja Lindbergs magiska bilder.

  • 2021 | Sunday 16th maj 00:00 - 00:00
  • Free

Save to calendar

Utställningen heter "Vågornas brus och trädens sus – naturens musik finns runt omkring dig!". Den består av åtta av Maja Lindbergs konstverk och kan besökas fram till midsommar i naturområdet Habo Ljung mellan Lomma och Bjärred (vid Ljunghustorget). Konstutställningen vänder sig framförallt till barn i förskole- och lågstadieåldern men passar perfekt att besöka med hela familjen. Utställningen kommer vara uppe till midsommar.

Inspirerade av utställningen kan barn skapa sin egen teckning. Skapa en bild ur din fantasi i A4-format och lämna in på biblioteket i Lomma eller Bjärred senast 15 augusti. Efter sommaren kommer det att bli en utställning på biblioteken med bilderna som lämnats in!

Maja Lindberg har illustrerat såväl egna som andras böcker och haft samarbeten med t.ex. Svensk bokhandel och The ABBA Museum. Majas böcker finns att låna på biblioteket. Maja bor i Lomma där hon också har sin studio. Vill du veta mer om Maja? Besök www.majali.se

Free

Organizer

Keywords

Konst litteratur Utställning
This event is fetched from Lomma kommuns site on 0.
Lomma kommun evenemangskalender takes no responsibility for the content.