Föreläsning Föreläsning
Peders antikrally

Peders antikrally

Peder Lamm, känd för att göra gamla föremål och deras historia engagerande, har imponerande kunskaper inom konstvetenskap och historia från Stockholms universitet samt erfarenhet från auktionshus som Bukowskis och Nordén Auktioner.

Peder Lamm

Peder, har inte bara imponerat som auktionsexpert utan har också varit programledare för flera populära TV-program som "Otroligt antikt", "Första, andra tredje", "Kockduellen", "Slottsliv" och "Antikjakten". Med sin omfattande kunskap och entusiasm för ämnet har han skapat en underhållande och informativ upplevelse för tittare och åhörare. 

Nu har du chansen att uppleva Peder Lamm live på Lomma Folkets Hus, där han kommer att berätta om antikviteter och värdera de föremål som deltagarna tar med sig. Varje föremål bär på en unik historia, och med Peders konsthistoriska kunskap tar han åhörarna med på en kulturell resa fylld av spännande berättelser och humoristiska anekdoter som kastar ljus över traditioner och skapar många skratt.

Så leta igenom dina egna föremål, de som du är nyfiken på och vill veta mer om, och se fram emot en härlig kväll med Peder Lamm där du får upptäcka de fascinerande historierna bakom dina egna skatter.

Price 180 -

Organizer