Information till arrangörer

Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern

Alla som arrangerar publika evenemang i Lomma kommun har möjligheten att synas i evenemangskalendern. Kalendern är välbesökt med tusentals sidvisningar per år. Det är gratis att vara med i kalendern.

Det finns två sätt att få sina evenemang registrerade och visade i evenemangskalendern;

Skapa konto

Börja med att begära konto i Hoodin*. Om du skapat evenemang på din egen Facebooksida finns de med största sannolikhet redan med. Vi hämtar in informationen automatiskt. Då kan du gå in och redigera text, uppgifter eller bilder på ditt evenemang för att de ska presenteras så bra som möjligt i vår kalender. Om du inte vill göra evenemang på Facebook kan du istället välja att lägga in dem manuellt via Hoodin. Du kan även begära konto med rättigheter att redigera information om platser som du äger.

Att tänka på – kategorier och nyckelord

Evenemang som hämtas från Facebook saknar kategori, och ofta även nyckelord. För att öka sökbarheten av evenemang i vår kalender bör ni lägga till nyckelord. Gör så här: i slutet av den beskrivande texten för ditt evenemang på Facebook, lägger ni till ett eller flera av följande ord som hashtag, till exempel #musik. När ni skapar era event via Facebook så matchas det automatiskt till motsvarande kategori eller nyckelord evenemangskalendern. För att se aktuella kategorier så finner ni dem i filtreringsfunktionen i evenemangskalendern


* Hoodin är ett företag och en tjänst som erbjuder lösningar inom turism och destinationer. Med konto på Hoodin ges du rätten att uppdatera evenemang som du arrangerar, samt om du är ägare till en plats så kan du ges rättighet att uppdatera information om platsen.