Om evenemangskalendern

Lomma kommuns evenemangskalender

I evenemangskalendern hittar du allt som händer i Lomma – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang med mera.  

Evenemangskalendern

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemangen är korrekta. Lomma kommun tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang. Kontakta arrangören direkt om ni vill ha mer information eller beställa biljetter. 

Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern

Lomma kommun erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i Lomma möjligheten att synas i evenemangskalendern. Kalendern är välbesökt med tusentals sidvisningar per år. Det är gratis att vara med. 

Publiceras även i fler kanaler

Det finns många fördelar av att vara med i evenemangskalendern. Informationen om evenemang kan även publiceras i andra digitala kanaler som tillhandahålls av Lomma kommun. 

Vad kan läggas in i evenemangskalendern?

Alla evenemang, föreställningar, föredrag, festivaler och utställningar som äger rum i Lomma och är öppna för allmänheten kan läggas in i. 


Systemet är helt kostnadsfritt för arrangörer att använda.


Logga in 

Ansök om konto som arrangör

E-post: kulturochfritid@lomma.se

* Hoodin är ett företag och en tjänst som erbjuder lösningar inom turism och destinationer. Med konto på Hoodin ges du rätten att uppdatera evenemang som du arrangerar, samt om du är ägare till en plats så kan du ges rättighet att uppdatera information om platsen.